علت ترک خوردن روی کیک

علت ترک خوردن کیک

علت ترک خوردن روی کیک

وقتی دنبال دلیل ترک خوردن کیک هستید ابتدا باید به جایی که کیک ترک خورده نگاه کنید اگر وسط کیک به دلیل پف زیاد ترک خورده دلیل آن می تواند دمای بالای فر باشد و دلیل دیگر می تواند هم زدن زیاد مواد باشد.

استفاده زیاد از آرد به نسبت مایعات مواد کیک می تواند علت ترک خوردن کیک شما شود.
استفاده از طبقات بالای فر باعث ترک خوردن کیک می شود.چون دمای زیادی به بالای کیک می رسد و در نتیجه زودتر پخته می شود و خشک می شود.

قبل از استفاده از فر آن را حدود نیم ساعت قبل روشن کنید.

منتظر شوید تا کیک سرد شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

بکینگ پودر را در جای خنک نگهداری کنید تا خاصیت آن حفظ شود.

در نیم ساعت اول زمان پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.